Καλώς ορίσατε στο blog “Library of Erana”!

Είναι το blog της συγγραφέως βιβλίων φαντασίας και ιστορικής φαντασίας, A.L. Butcher.

Εδώ θα βρείτε λεπτομέρειες για τα βιβλία μου που κυκλοφορούν στην Ελληνική γλώσσα. Όλα τα βιβλία είναι διαθέσιμα στην Αγγλική γλώσσα και πολλά κυκλοφορούν, επίσης στις εξής γλώσσες: Ιταλική, Πορτογαλική, Ισπανική, Γερμανική, Ολλανδική, Αφρικαάνς, Ινδική και Γαλλική. Αν ενδιαφέρεστε για κάποιο βιβλίο που δεν είναι διαθέσιμο στη γλώσσα σας, παρακαλώ στείλτε μου μήνυμα και θα σας ενημερώσω αν αυτό πρόκειται να μεταφραστεί.

Τα βιβλία είναι διαθέσιμα σε μορφή e-books στον σύνδεσμο (Universal Link) –που θα σας μεταφέρει στο κατάστημα της αρεσκείας σας –ενώ  άλλα κυκλοφορούν και σε έντυπη μορφή.

Σας ευχαριστώ. Ελπίζω να απολαύσετε τις ιστορίες.

https://books2read.com/EchoesGreek

Δώδεκα ταραχώδη χρόνια, μετά τα δραματικά γεγονότα στην Όπερα των Παρισίων, τον Ραούλ, Κόμη Ντε Σανί, εξακολουθεί να στοιχειώνει το μυστηριώδες Φάντασμα της Όπερας – το θρυλικό πλάσμα που είχε θέσει υπό τον έλεγχό του το προσωπικό της Όπερας, είχε απαγάγει την ερωμένη και είχε δολοφονήσει τον αδελφό του Ραούλ.

Μέσα στην ταραχώδη φαντασία του Ραούλ, τα φαντάσματα του παρελθόντος είναι παντού, και μία παράξενη και συγκλονιστική μουσική εξακολουθεί να έρχεται στα όνειρά του.

Τρέλα, εμμονή και τα βάρη του παρελθόντος υφαίνουν τη μαγεία τους σε αυτήν τη σύντομη, τραγική ιστορία που είναι βασισμένη στο «Φάντασμα της Όπερας».

Αναδείχτηκε καλύτερο βιβλίο φαντασίας από την ιστοσελίδα βιβλιοκρισίας NN Light Book Heaven!

https://books2read.com/MythsLegendsGreek

Σ’ έναν κόσμο όπου η μαγεία είναι παράνομη και τα ξωτικά σκλαβωμένα, θα τολμούσατε να ακούσετε τις ιστορίες των παλαιών; Πέντε ιστορίες, μυθικές και μαγικές.

 Το Φεγγάρι πάνω στο νερό: Μία ιστορία αγάπης ανάμεσα σε μία θεά και έναν πολεμιστή, και την τρομερή κατάρα που έφερε η αγάπη αυτή.

 Η ιστορία της Τρέινα της Αγαπημένης: Όταν μία θνητή διεκδικείται από δύο αντίζηλους θεούς, ακόμη κι οι ουρανοί βάλλονται από τη μαγεία.

Ο Θυελογέννητος: Ένας μοναχικός μάγος βρίσκει συντροφιά σ’ ένα πλάσμα της θύελλας. Αλλά η μαγεία έχει ένα τίμημα, ποιο θα είναι αυτό;

Το Μπλε Φιαλίδιο: Ένα μάθημα ότι πρέπει κανείς να ακούει προσεκτικά τις οδηγίες που του δίνονται, αλλιώς μπορεί να οδηγηθεί σε κάποιο ντροπιαστικό λάθος.

Ο Θρύλος της Ελιάνα: Μία νύμφη, ένας βάτραχος, μαγεία ποτισμένη με ζήλια και χρέη που ξεπληρώνονται.

https://books2read.com/WarriorsCurseGreek

Όποιος διαπραγματεύεται με τέρατα, πρέπει να προσέχει! Ένας ήρωας κάνει μία ανίερη συμφωνία με μία μάγισσα και μαθαίνει πως η μαγεία δεν ξεχνά ποτέ.

Μυθικές ιστορίες, σε μία χώρα όπου η μαγεία είναι απαγορευμένη.

Μία σκοτεινή νουβέλα φαντασίας, από τη σειρά «Ιστορίες της Εράνα».

Ο Κόουλ, ο βάρδος, πιστεύει ότι η ζωή του έχει πάρει άσχημη τροπή, αλλά ακόμη δεν έχει γνωρίσει τον Αρχηγό των Κλεφτών. Μία απερίσκεπτη ιδέα για να κερδίσει χρήματα προκειμένου να εξοφλήσει το χρέος του και να ξεφύγει από ένα σκοτεινό παρελθόν, φέρνει τον τροβαδούρο σε μία κατάσταση χωρίς διαφυγή, με μία εξωφρενική συμφωνία. Θα επιβιώσει από το λάθος του; Και, άραγε, ποιος είναι αυτός ο μυστηριώδης ευεργέτης

https://books2read.com/Just-One-Mistake-Greek