Het Geheim van Blossom Rise

Wanneer een jonge verpleegster een baan aanvaardt in een voormalig militair hospitaal, ontdekt ze een familiegeheim en komen de spookachtige bewoners haar iets te bekend voor.

Een kort spookverhaal.

https://books2read.com/BlossomRiseDutch
#Geesten, #Paranormaal, #Horror, #KortverhaalDe in Engeland geboren A. L. Butcher is een fervent lezer en schepper van werelden, een dichter, en een dromer, een liefhebber van wetenschap, natuurgeschiedenis, geschiedenis, en apen. Haar proza is beschreven als ‘donker en gruizig’ en haar poëzie als ‘evocatief’. Ze schrijft met een zekere en soms erotische gevoeligheid over dingen die hadden kunnen zijn, nooit waren, maar zouden kunnen zijn.

Alex is de auteur van de Light Beyond the Storm Chronicles en de Tales of Erana lyrische fantasy serie. Ze heeft ook verschillende korte verhalen in de fantasy, fantasy romance genres met af en toe een uitstapje naar gothic style horror, inclusief de Legacy of the Mask serie. Met een achtergrond in politiek, klassieke studies, oude geschiedenis en mythe, zorgen haar affiniteiten voor een eclectische en unieke smaak in haar werk, waarbij realiteit en droom in alchemistische verhoudingen worden vermengd die haar personages en werelden tot leven brengen.

Ze is ook curator van speculatieve fictie themabundels op BundleRabbit – voor het grootste deel de Here Be Series

Alex is er ook trots op schrijver te zijn voor Perseid Press, waar haar werk te lezen is in Heroika: Dragon Eaters, Heroika Skirmishers – waar ze redacteur en omslagontwerper en schrijver was; en Lovers in Hell – deel van de veelgeprezen Heroes in Hell-serie. http://www.theperseidpress.com/

Onderscheidingen: Outside the Walls, mede geschreven met Diana L. Wicker ontving in 2017 een Chill with a Book Reader’s Award.

NN Light Book Heaven awards:

De keukenimps en andere duistere verhalen won beste fantasy van 2018

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.